Kerst

Op zoek naar kerstartikelen voor binnen en/of buiten? In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum in Den Haag om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Benieuwd geworden naar onze kerstshow? Kom dan vanaf november langs bij GroenRijk De Wilskracht. 

Het aanbod kerstartikelen in ons tuincentrum te Den Haag

Wij hebben diverse sfeerkamers met kerstartikelen voor u klaar staan. Ieder jaar doet ons team zijn uiterste best om een sfeervolle kerstshow neer te zetten en ook dit jaar is dat zeker weer gelukt! U kunt in onze kerstshow terecht voor onder andere:

  • Kerstversiering: kerststukjes, kerstkransen, kerstballen, guirlandes, kerststerren en diverse kerstfiguren
  • Kerstcadeaus: denk aan warme plaids, mooie houten snijplanken, siervazen, dierprintvachtjes, sierladders en veel meer andere sfeervolle accessoire cadeaus

Ieder jaar spelen wij zeker in op de kersttrends. Lees snel verder en kom meer te weten over de trends van dit jaar.

Kerstartikelen kopen | GroenRijk de Wilskracht

De kersttrends van 2020

Het is weer volop kerst in ons tuincentrum. Dit jaar is het thema geïnspireerd op het buiten leven, denk aan veel hout dennenappels, mossen, dieren en meer! Kaarsen zorgen voor gezellig licht, dierenprintvachtjes en wollige plaids voor warmte. Welke andere kersttrends zien we dit jaar in ons tuincentrum?

  • Warm winters - Deze trend doet u denken aan een berghut, warme chocolademelk en gezellige avonden bij de openhaard. Deze warme, maar winterse trend bevat klassieke winterse kleuren zoals wit en blauw, maar omvat ook warmere kleuren en houttinten. Tover uw woonkamer om in een luxe berghut en geniet van de sfeer!
  • Nature's gift - Bij dit thema komt vooral de romantisch landelijke stijl naar boven. Mistig grijs, groentinten en pastelkleuren: deze kleuren zullen u laten denken aan een bevroren natuur. Al zit u natuurlijk heerlijk binnen in huis van deze prachtige kleuren te genieten!
  • Gezellig en traditioneel - Houdt u meer van een klassieke stijl tijdens kerst? Dan is deze trend zeker wat voor u. Deze traditionele trend krijgt dit jaar een Scandinavische touch. Toch weer vernieuwend en leuk in iedere woonkamer!
     
  • Glammer - Glitters, dierenprintjes en warme kleuren: daar komt deze trend op neer. Deze trend is anders dan de rest, maar mag zeker niet vergeten worden. Door deze trend in huis te volgen wordt uw woonkamer omgetoverd tot een luxueus hotel tijdens kerst. 

Kerstspullen kopen | GroenRijk de Wilskracht

Ontdek onze kerstartikelen en bezoek onze kerstshow in Den Haag

Vanaf de eerste week van november is onze kerstshow helemaal klaar en bent u bij ons van harte welkom voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering aankomt. Naast ons ruime assortiment kerstartikelen vindt u bij ons ook tuinplanten en kamerplanten. Maak er een compleet dagje uit van, want u kunt bij ons ook genieten van een heerlijk kopje koffie of een lunch in ons Tuincafé. Bekijk onze openingstijden en kom langs in ons tuincentrum te Den Haag om alvast de kerstsfeer te proeven!

Kerstbomen kopen van goede kwaliteit