Tuincafé

Bij Tuincentrum De Wilskracht kunt u ook genieten van een heerlijke lunch, gebakje of kopje koffie in het tuincafé. Tijdens het winkelen kunt u even bijkomen en ontspannen, om daarna opgeladen en wel weer door te gaan. Op deze manier wordt een bezoekje aan ons tuincentrum nabij Delft een ontspannen en gezellig uitje! 

Bezoek tuincafé De Wilskracht

Ons tuincafé is een sfeervolle plek om even bij te komen en bij te kletsen. Wij hebbenTuincafé de wilskracht een menu samengesteld met veel lekkernijen, zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Koffie, thee en fris
  • Gebakjes
  • Panini's
  • Belegde broodjes

Wij schenken heerlijke koffie zoals u deze wenst, met luxe gebakjes. Ook voor een goede lunch met bijvoorbeeld verse belegde broodjes en heerlijke panini's kunt u in het tuincafé terecht. Stil de lekkere trek tijdens het winkelen, neem even de tijd om bij te komen en maak van uw tuincentrum bezoek een ontspannen uitje. Bij Tuincafé De Wilskracht ontvangen wij u graag met een hapje en drankje.

Een gezellig dagje uit met een pauze in het café

Wanneer u door het tuincentrum wandelt kan het zijn dat u even behoefte heeft aan een pauze om alle indrukken te verwerken. Daarom hebben wij een heel sfeervol café ingericht, zodat u even kunt bijkomen en opladen voordat u verder gaat met winkelen. U kunt bijvoorbeeld de tijd nemen om door onze folder te bladeren, om even over uw keuzes na te denken, of natuurlijk om gezellig bij te kletsen. Winkelen op een lege maag is natuurlijk niet aangenaam, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom helpen wij u graag een handje om opgeladen weer verder te gaan! 

Tot ziens bij tuincafé De Wilskracht

Heeft u iets te vieren? Kom het bij ons vieren in het tuincafé met heerlijke koffie en vers gebak! Of trakteer een geliefde op een gezellige lunch, tijdens een middagje inspiratie op doen. Bij Tuincafé De Wilskracht zorgen wij voor verse ingrediënten en smaakvolle gerechten en drankjes, zodat u een goede pauze kunt nemen om opgeladen en wel weer verder te winkelen. Wij hebben van het tuincafé een ontspannen omgeving gemaakt, met comfortabele meubels en sfeervolle decoratie. Komt u binnenkort een bezoekje brengen? Wij heten u van harte welkom!

GroenRijk De Wilskracht | Tuincafé | Den Haag